Avinor Kristiansund Lufthavn

Contact

6517 Kristiansund, Norge
, 6517 KRISTIANSUND
, Kristiansund

Åpningstid

Man, Ons - Søn
Alltid åpent
Tir
00:30 - 01:00

Quick information

79
Total Spaces
Kristiansund Lufthavn-1
Kristiansund Lufthavn-2
Kristiansund Lufthavn-3
Betalingsmuligheter
Kredittkort
Penger
app

Beskrivelse

PARKERING PÅ KRISTIANSUND LUFTHAVN

Kristiansund Lufthavn tilbyr ulike parkeringsområder avhengig av den reisendes behov.  

  • P1 tilbyr både kortids og lagtids parkering, og ligger nærmest terminalen.
  • P2 tilbyr også kortids og langtids parkering. Her kan du kun bruke kort. 
  • P3 tilbyr rimelig langtidsparkering. Minimum parkeringstid er 1 uke. 

Sjekk ut mer informasjon på lufthavnens egne sider: AVINOR KRISTIANSUND LUFTHAVN

Skiltgjenkjenning

Skiltgjenkjenning innføres på lufthavnen i 2017: parkeringen starter og stopper automatisk. Du trenger ikke løse billett når du parkerer og du får ikke p-bot for manglende betaling (se under). Husk likevel å overholde skilter og regler for reservert parkering, som f.eks. parkering for bevegelseshemmede.

Betaling

Det behøves ingen betaling hvis innkjøring og utkjøring utgjør noen få minutter. Se skilter på stedet for fri gjennomkjøringstid. Merk at dersom du oppholder deg lenger på området enn gjennomkjøringstiden vil du bli belastet fra tidspunktet du kom (gjennomkjøringstiden trekkes ikke fra).

Betal med mobiltelefon: Via disse nettsidene eller mobilparkering.com betaler du etter utkjøring innen 48 timer. Tast inn skiltnummeret på bilen du brukte og tid/sted for parkering kommer opp. Betal med kort. Du trenger ikke opprette brukerprofil, men med brukerprofil kan du f.eks sette opp automatisk trekk. Du kan lese mer om denne tjenesten ved å klikke på skiltgjenkjennings-link ellers på denne siden.

Betal til betalingsautomat: Det er også vanlig betalingsautomat på stedet som du kan betale til. Tast inn bilens skiltnummer på automaten rett før utkjøring og betal med kort eller mynt. Det kan være kø ved automaten, vi anbefaler å betale med mobilen. 

Faktura: Hvis ikke betaling er registrert innen 48 timer sendes en faktura til bileieren som inkluderer fakturagebyr på kr 49,-.

Frekvente parkerende på lufthavnen: Dersom du tilhører en gruppe som ofte parkerer på lufthavnen (f.eks. ansatte, kontraktsparkering, taxi, varelevering, buss, leiebil, osv.) er du allerede blitt bedt om å kontakte oss for å iverksette avtalen din. Konsekvensen av å ikke hviteliste kjøretøy som avtalt er at man må betale for parkeringen på vanlig måte. Parkeringssystemet kjenner igjen skiltnummeret og vil ikke forstå at det er du som benytter parkeringen dersom du benytter andre kjøretøy enn de du har i systemet. Ta kontakt med oss på den kontaktinformasjonen du har mottatt, eller kontakt vårt kundesenter ved flere spørsmål. 

 
Betalingsmuligheter
Kredittkort
Penger
app