P-hus Røa Torg P-hus

Contact

Tore hals Mejdellsvei 5
, 0751 Oslo

Åpningstid

Man - Søn
06:00 - 23:00

Quick information

116
Total Spaces
9
Disabled Spaces
10
Electric Car Charging Spaces

Tjenester

APCOA FLOW
 
ANPR
Elektrisk bil ladeplass
 
Flow aktivert
Handikapprom

Beskrivelse

Parkering i Røa Torg P-hus, Røa, Oslo 

Røa Torg er et flott kjøpesenteret som ligger sentralt til på Røa. Senteret har fine uteområder som er et naturlig samlingspunkt for mange hyggelige aktiviteter. 

P-huset på Røa Torg har parkering med skiltgjenkjenning og 1 time gratis parkering i senterets og restaurantenes åpningstid. 

Står du over gratistiden eller utenfor åpningstid, så kan du benytte deg av følgende produkter og tjenester:

  • Parkering med gyldig mobilapp, med eller uten autotrekk. Last ned appen APCOA FLOW i Appstore eller Google Play. Registrer en profil og velg "autotrekk" i appen, så trekkes betalingen automatisk hver gang uten at du trenger å gjøre noe. Nyhet! Enkel registrering og betaling med Vipps.
  • Parkering med betaling på automat rett før avreise
  • Parkering med betaling på nett, flow.apcoa.no, innen 48 timer etter utkjøring
  • Parkering med "Park & Go". Ved å benytte dette produktet trenger du ikke foreta deg noe på stedet. kjør inn, parker og kjør ut. Du mottar faktura i etterkant. Produktet har en fastpris + gjeldende takst/pris på området.

For brukere som ikke kan laste ned appen i norske Appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.

Det er satt en fri gjennomkjøringstid på P-området. Hvis du kjører ut før denne tiden utløper, blir du ikke belastet. Hvis du parkerer lenger, vil tiden telle fra innkjøringstidspunktet.

Hvis du har betalt parkeringen på forhånd (f.eks fordelsparkering, leieavtale eller kontrakt), så har vi hvitelistet bilen din og du trenger ikke gjøre noe som helst. Sjekk din avtale for mer informasjon.


 

Tjenester

APCOA FLOW
 
ANPR
Elektrisk bil ladeplass
 
Flow aktivert
Handikapprom

Parkering i nærheten

Hoffsveien 50

Alltid åpent, P-hus

Sørkedalsveien 81

Alltid åpent, Utendørs