App for Leie Parkering Online

Vi har en egen app som er nyttig for de som har en parkeringsavtale gjennom Leie Parkering Online. Appen gir deg tilgang til din profil slik at du kan ha oversikt "on the go".

For eksempel kan du endre på kjøretøyets registreringsnummer når du er på farten, slik at du kan bytte bil og fortsatt parkere med din avtale. 

Appen er gratis og kan lastes ned fra Google Play og Apple Store. Søk etter "Europark". 

Mobilløsning for ANPR

Vår betalingsløsning på mobil, mobilparkering.com, gjør at man kan betale på våre parkeringsområder med skiltgjenkjenning (ANPR) med mobilen på en enkel måte.

Man kan velge om man ønsker å registrere seg og bli automatisk blir trukket for nøyaktig parkeringstid, eller om man ønsker å benytte den som en bærbar parkeringsautomat på andre måter.

Løsningen er gratis i bruk og trenger ikke lastes ned via app-butikker. Det er bare å finne linken via våre nettsider eller lagre den som en favoritt eller bokmerke i nettleseren.  

Klikk her for å lese mer. 

  

Easypark

Easypark er ikke en app som tilhører APCOA Parking Europark, men en ekstern betalingstjeneste. Appen kan brukes på mange ulike parkeringsområder uavhengig av parkeringsselskap.

Merk at det kan være en avgift til Easypark som må betales for å benytte deres løsning. Enten en abonnementsavgift eller et påslag på parkeringsprisen. Les mer om Easypark her: www.easypark.no.

For APCOA Europark virker appen på de fleste områder som ikke har bomanlegg eller ANPR, men vanlig manuell parkeringsautomat. Appen vil fortelle deg om den er mulig å bruke på det parkeringsanlegget du ønsker.

Ved all bruk av Easypark app må du passe på følgende:

  • Sonenummeret (et firesifret nummer) er benyttet for å identifisere parkeringsområdet du står på. 
  • Dobbeltsjekk at sonenummer på parkeringsautomaten matcher valgt sonenummer i appen.
  • Ved betaling til feil sonenummer risikerer man å få kontrollsanksjon på grunn av brukerfeil, og det er brukeren selv som er ansvarlig for å legge inn rett sonenummer. For en parkeringsvakt vil det se ut som om man har betalt feil avgift til et annet parkeringsområde. Vakten er da pliktig til å ilegge sanksjon. Dette gjelder alle parkeringsselskaper, ikke bare Europark.  

  

Leie Parkering App - Europark

Europark_app_387x238.png

ANPR - Mobilparkering.com

MobilparkeringNew_387x238.png

Easypark App

Easypark_387x238.png