Parkering på Haugesund Lufthavn

På Haugesund lufthavn tilbys der parkering i flere prisgrupper, og med varierende gangavstand til terminalen.

Takst beregnes fra innkjøringstidspunkt.

Ler mer om parkering på lufthavnen, samt takster per område her

Skiltgjenkjenning

Skiltgjenkjenning på Haugesund Lufthavn: parkeringen starter og stopper automatisk. Du trenger ikke å trekke billett når du parkerer og du får ikke parkeringsbot for manglende betaling. Husk likevel å overholde skilter og regler for reservert parkering, som f.eks. parkering for bevegelseshemmede.

Betaling

Du trenger ikke betale hvis innkjøring og utkjøring utgjør noen få minutter. Se skilter på stedet for fri gjennomkjøringstid. Merk at dersom du oppholder deg lenger på området enn gjennomkjøringstiden vil du bli belastet fra tidspunktet du kom (gjennomkjøringstiden trekkes ikke fra).

Betal med mobiltelefon: Last ned appen APCOA FLOW for å betale din parkering. Du finner appen i App Store/Google Play. Registrering av automatisk trekk i appen gjør at du kan kjøre inn/ut av p-huset uten å måtte tenke på parkeringen - så enkelt er det! 

Du kan også etterbetale på nett her. Tast inn bilens skiltnummer og betal med kort. Du kan betale innen 48 timer etter utkjøring. Kvittering mottas på e-post. 

Betal til betalingsautomat: Det er også betalingsautomat på stedet som du kan betale på. Tast inn bilens skiltnummer på automaten rett før utkjøring og betal med kort eller mynt. For å slippe kø ved automaten, anbefaler vi å laste ned APCOA FLOW og registrere en profil.  

Faktura: Hvis ikke betaling er registrert innen 48 timer sendes en faktura til bileier. Administrasjonsgebyr tilkommer.

Ansatte og kontraktsparkering: Hvis du er ansatt, kontraktsparkerende, taxi, varelevering, buss, leiebil, osv. er du allerede blitt bedt om å kontakte oss for å iverksette avtalen din. Konsekvensen av å ikke hviteliste kjøretøy som avtalt er at man må betale for parkeringen på vanlig måte. Parkeringssystemet kjenner igjen skiltnummeret og vil ikke forstå at det er du som benytter parkeringen hvis du bruker andre kjøretøy enn de du har i systemet. Ta kontakt med oss på den kontaktinformasjonen du har mottatt, eller kontakt vårt kundesenter ved flere spørsmål.