Parkering på Kristiansand Lufthavn

Kristiansand lufthavn tilbyr ulike parkeringsområder avhengig av den reisendes behov.

Sjekk ut mer informasjon på lufthavnens egne sider: Avinor Kristiansand Lufthavn

Skiltgjenkjenning

Skiltgjenkjenning på denne lufthavnen: parkeringen starter og stopper automatisk. Du trenger ikke ta  billett når du parkerer og du får ikke p-bot for manglende betaling (se under). Husk likevel å overholde skilter og regler for reservert parkering, som f.eks. parkering for bevegelseshemmede.

Betaling

Det behøves ingen betaling hvis innkjøring og utkjøring utgjør noen få minutter. Se skilter på stedet for fri gjennomkjøringstid. Merk at dersom du oppholder deg lenger på området enn gjennomkjøringstiden vil du bli belastet fra tidspunktet du kom (gjennomkjøringstiden trekkes ikke fra).

Betal med mobiltelefon: Last ned appen APCOA FLOW for å betale din parkering. Du finner appen i App Store/Google Play. Registrer deg med profil og automatisk trekk, så slipper du å tenke på betalingen - så enkelt er det! 

Du kan også etterbetale på nett via apcoa.no eller på mobilparkering.com. Tast inn bilens skiltnummer og betal med kort. Du kan betale innen 48 timer etter utkjøring. Kvittering mottas på e-post. Les mer om skiltgjenkjenning her.

Betal på betalingsautomat: Det er også betalingsautomat på stedet som du kan bruke. Tast inn bilens skiltnummer på automaten rett før utkjøring og betal med kort eller mynt. Vi anbefaler å laste ned og registrere Apcoa Flow,slik at du sparer tid. 

Faktura: Hvis ikke betaling er registrert innen 48 timer sendes en faktura til bileieren. Administrasjonsgebyr tilkommer.

Ansatte og kontraktsparkering: Hvis du er ansatt, kontraktsparkerende, taxi, varelevering, buss, leiebil, osv. er du allerede blitt bedt om å kontakte oss for å iverksette avtalen din. Konsekvensen av å ikke hviteliste kjøretøy som avtalt er at man må betale for parkeringen på vanlig måte. Parkeringssystemet kjenner igjen skiltnummeret og vil ikke forstå at det er du som benytter parkeringen hvis du bruker andre kjøretøy enn de du har i systemet. Ta kontakt med oss på den kontaktinformasjonen du har mottatt, eller kontakt vårt kundesenter ved flere spørsmål.

Mobilbetaling og skiltgjenkjenning

På lufthavner driftet av Apcoa Parking med skiltgjenkjenning kan du enkelt betale med appen Apcoa Flow eller på nett. Last ned Apcoa Flow i App Store eller Google Play