10 % miljørabatt for elbil

Vi i APCOA er opptatt av miljøet vårt og har derfor innført miljørabatt på noen utvalgte områder. 

For å komme inn under vilkårene som er satt for miljørabatt, må bilen ha standard elbilskilt (dvs. skiltnummer som starter med bokstavene EL, EK, EV e.l.). 

Enkleste måten å få rabatten på er å registrere seg som bruker i appen APCOA FLOW, registrere skiltnummeret for elbilen og huke av for automatisk trekk. Da får du automatisk rabatten på områdene som tilbyr miljørabatt. 

 

Parkeringsområder med skiltgjenkjenning

På områder med skiltgjenkjenning vil du få rabatten automatisk når du leses inn av kameraene ved innkjøring av elbiler med standard skiltnummer (dvs. skiltnummer som starter med EL, EK, EV e.l.).

Enkleste måten for deg å betale er å registrere deg og elbilen din i appen APCOA FLOW og huke av for automatisk trekk, da trenger du ikke å tenke på parkeringen. Miljørabatten vil legges inn automatisk på parkeringen din. I tillegg kan du velge å betale på automat, innen 48 timer på web eller ved å få tilsendt faktura. 

 

Parkeringsområder med start/stopp

På områder hvor du starter og stopper parkeringen selv, må du benytte parkeringsapp for å kunne få miljørabatt. Miljørabatten legges til når du har registrert din parkering i appen og om du har registrert en elbil med standard skiltnummer (dvs. EL, EK, EV e.l.). 

 

Her får du miljørabatt: