10% miljørabatt for elbil

APCOA er opptatt av miljøet og har derfor innført miljørabatt på utvalgte av våre områder. Hensikten er å oppmuntre til bruk av elektriske kjøretøy og redusere CO2-avtrykket. 

For å få miljørabatt, må bilen ha standard elbilskilt (dvs. skiltnummer som starter med bokstavene EL, EK, EV e.l.). 

Belønning virker 

Miljørabatter er et kjent tiltak for å øke andelen elbiler på norske veier, blant annet i bomringene. En oversikt fra Elbilforeningen i desember 2023 viste at det er en klar sammenheng mellom denne typen økonomiske intensiver og bruken av elbil.

Parkeringsområder med skiltgjenkjenning

På områder med skiltgjenkjenning vil du få rabatten automatisk når du leses inn av kameraene ved innkjøring av elbiler med standard skiltnummer (dvs. skiltnummer som starter med EL, EK, EV e.l.).

Enkleste måten for deg er å registrere profil med elbilen i appen APCOA FLOW og huke av for automatisk trekk. Miljørabatten legges inn automatisk på parkeringen din. I tillegg får du rabatten også på automat eller ved å velge et av våre to Park & Go produkter. 

Parkeringsområder hvor du starter og stopper parkeringen

På områder hvor du starter og stopper parkeringen selv, må du benytte parkeringsapp, eksempel APCOA FLOW, for å kunne få miljørabatt. Hvis du har registrert en elbil i appen med standard elbil skiltnummer (dvs. EL, EK, EV e.l.), legges miljørabatten til når du velger tid og starter en parkering med elbilen

 

Her får du miljørabatt: