Parkering i Kristiansand, APCOA Parking 

Trenger du parkering i Kristiansand, har APCOA Parking alternativer for deg. Som det ledende Europeiske parkeringsselskapet tilbyr APCOA innovativ, pålitelig og sikker parkering, både i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Se oversikt over parkering i Kristiansand nedenfor. 

Parkering i Kristiansand 

APCOA driver flere parkeringsplasser i Kristiansand. Mange byens største severdigheter og områder er tilgjengelige til fots fra våre parkeringsplasser. 

Kristiansand har alt du trenger for å oppleve fart og moro, spesielt for de minste og for barnefamilier. Kristiansand kan by på shopping, sjøliv og mange severdigheter og turistattraksjoner som blant annet Dyreparken med norske og eksotiske dyr, pirateventyr med Kaptein Sabeltann, gårdsliv, Hakkebakkeskogen og Kardemomme by for å nevne noen. 

For de litt eldre har Kristiansand også et dryss av restauranter og hvert år arrangeres Palmesus som er Skandinavias største strandfest. Denne strandfesten arrangeres på Bystranda i Kristiansand og tiltrekker seg mange unge og eldre med mange kjente internasjonale artister. 

Kristiansand bærer på historiske minner, spesielt fra 1600-tallet. Det var Kong Christian IV byen ble oppkalt etter. 

Parker på en av våre mange parkeringsplasser og opplev Kristiansand!