Artboard_1-100.jpg

APCOA PARKING GROUP

APCOA PARKING er det ledende Europeiske parkeringsselskapet og som tjenesteleverandør tilbyr vi en komplett pakke mot eiendomsbesittere. APCOA PARKING gruppen forvalter rundt 1,4 millioner parkeringsplasser på over 8.500 anlegg i 12 land. Gruppens hovedkontor er lokalisert i Stuttgart. Produkter mot våre klienter er parkeringsforvaltning, taxi management, shuttle management, håndheving, rådgivning, valet parking, e-handelsløsninger, salg- og markedsføring, 24/7/365 support, sikkerhet og samarbeid innen markedssegmentene lufthavnparkering, parkering i bysentrum, messe- og konferanseparkering, kjøpesenter, innfatsparkering, hotell, sykehus og on-street. 

 

APCOA PARKING NORWAY & EUROPARK

APCOA PARKING i Norge ble etablert i 1979 som et parkeringsselskap under navnet A/S Lufthavnparkering. Noen år senere ble navnet "Europark" tatt. Vi er nå de ledende tilbyderen av skreddersydde parkeringsløsninger i Norge. I 2017 fremstår vi som et full-service parkeringsselskap som forvalter 1200 parkeringslokasjoner i hele landet sammen med ca 350 dyktige medarbeidere.

Uansett hvilken parkeringsløsning du leter etter kan vi tilby innovative, pålitelige og sikre parkeringsløsninger som er støttet av godt trent personell og unik teknologi. Parkeringsforvaltning er en oppgave for spesialister og APCOA forstår det unike kravet assosiert med dette. Vi tilbyr våre kunder passende skreddersydde løsninger. Vår service støttes av våre dedikerte medarbeidere som alle er lidenskapelig opptatt av parkering. 

Vår service støttes også av vår markedsledende support-team som er godt kjent i bransjen: vårt kommersielle team og utvidede driftspersonell, HR som koordinerer våre investeringer i medarbeiderne, IT- og teknologi som kontinuerlig leverer fremtidsrettet innovasjon med eksempler som e-handelsløsninger, betalingsapp- og ANPR løsninger. 

 

Vår Visjon

Vår visjon er: We Connect Parking & Mobility 

 

Vi vil være din parkeringsforvalter

Med mer enn 40 års erfaring innen parkering, har APCOA PARKING utviklet et unikt tilbud. Vi har brukt vår erfaring til å drive parkering i 12 land og lagt opp servicepakker som lar deg sette sluttkunden først. Vi er innovative på trafikk- og forvaltningsløsninger; vi designer parkeringssystemer med sluttkunden i tankene; og vi integrerer on- og offline løsninger med salg- og markedsføring for å levere den optimale inntekten. Vi er mer enn bare parkeringsvakter. Vi er de du ringer når du ønsker vekst på parkeringsområdet ditt, eller løsninger på utfordringer. 

 

Det er DU som er vår partner

APCOA PARKING gjør mange ting - parkeringsforvaltning, håndheving, e-handel - men det er èn ting som binder alt sammen. Deg. Som vår klient og oppdragsgiver for de parkeringsområdene vi forvalter, er det din interesse vi er oppmerksom på. Vi gjør dette med å ta på oss mye mer enn bare enkel parkeringsforvaltning. Våre analytikere, våre kommersielle team, markedsføringseksperter, IT avdeling, har konstant omsorg for hva sluttkundene ønsker og har behov for, slik at vi kan levere på dette.

Og fordi vi ikke er inne på eiersiden på eiendommene er vi aldri i konflikt med oppdragsgiveren. Du er vårt fokus, din interesse er vår interesse. 

 

Vi drifter ikke bare parkeringen

Vår service er annerledes. APCOA PARKING leverer mer enn bare ren parkeringsdrift. VI forvalter også kostnader og inntekter. Vi leverer salg- og markedsføring. Vi oppmuntrer interessegrupper i parkeringsområdets nærområde til samarbeid, dersom vi sammen kan ha fordeler av det. Vi forvalter software og hardwaresystemer for flåtestyring i for eksempel vårt Taxi Management produkt, eller ANPR systmer. Vi designer ny teknologi for å forbedre alle aspekter innen parkering, også skreddersøm for ditt anlegg som løser akkurat dine utfordringer. 

 

Vi består av mennesker

APCOA PARKING er bygget på ekspertise og innovasjon. Våre medarbeidere har erfaringen, kunnskapen og kreativiteten til å kontinuerlig utvide ideen om hva et parkeringsselskap jobber med. Den lokale kunnskapen er hjertet av vårt tjenestetilbud. Deres ekspertise former pakken vi tilbyr og de teknologiske fremskrittene vi gjennomfører. Ærlig ot respektfull interaksjon mellom hverandre er vår førsteprioritet. Det er slik vi behandler våre medarbeidere og våre partnere.

Senior Management

Philippe OpDeBeeck CEO, Group
Steffen Bätjer CFO,Group
Rune Feltman MD, Nor
Christoffer Dybdahl Finance Director, Nor
Carl-Erik Martinsen Operations Director, Nor
Jan Arve Kaldheim Commercial Director, Nor
Christina Placht Head of Marketing, Nor
Magnus Bae Head of Development, Nor
Gunnar Tollefsrud HR Manager, Nor