APCOA GROUP

APCOA er det ledende Europeiske parkeringsselskapet og som tjenesteleverandør tilbyr vi en komplett pakke mot eiendomsbesittere. APCOA gruppen forvalter rundt 1,4 millioner parkeringsplasser på over 8.500 anlegg i 13 land. Gruppens hovedkontor er lokalisert i Stuttgart. Produkter mot våre klienter er parkeringsforvaltning, taxi management, shuttle management, håndheving, rådgivning, valet parking, e-handelsløsninger, salg- og markedsføring, 24/7/365 support, sikkerhet og samarbeid innen markedssegmentene lufthavnparkering, parkering i bysentrum, messe- og konferanseparkering, kjøpesenter, innfartsparkering, hotell, sykehus og gateparkering. 


APCOA NORWAY

APCOA Norway ble etablert i 1979 som et parkeringsselskap under navnet A/S Lufthavnparkering. Noen år senere endret selskapet navn til Europark. Vi er markedsleder av parkeringsløsninger i Norge. Vi er et full-service parkeringsselskap som forvalter +1400 parkeringslokasjoner over hele landet.

 

Uansett hvilken parkeringsløsning du leter etter kan vi tilby innovative, pålitelige, sikre og skreddersydde løsninger. Støttet av godt trent personell og unik teknologi. Parkeringsforvaltning er en oppgave for spesialister og APCOA forstår det unike kravet assosiert med dette. Vår service støttes av våre dedikerte medarbeidere som alle er lidenskapelig opptatt av parkering. 

 

Vår service støttes også av vår markedsledende support-team, vårt kommersielle team, driftspersonell, HR som koordinerer våre investeringer i medarbeiderne, IT- og teknologi som kontinuerlig leverer fremtidsrettet innovasjon med eksempler som egenutviklet betalingsapp, løsninger rundt skiltgjenkjenning og webshop. 

 

Vår Visjon

Shaping the future of parking

 

 

Vi vil være din samarbeidspartner

Med mer enn 40 års erfaring i bransjen, har APCOA utviklet et unikt tilbud. Vi er innovative på trafikk- og forvaltningsløsninger; vi designer parkeringssystemer med sluttkunden i tankene og vi integrerer on- og offline løsninger med salg- og markedsføring for å levere den optimale inntekten. Vi er mer enn bare parkeringsvakter. Vi er de du ringer når du ønsker vekst på parkeringsområdet ditt, eller løsninger på utfordringer. 

 

Det er DU som er vår partner

APCOA tilbyr mange produkter; parkeringsforvaltning, håndheving, e-handel osv, men det er èn ting som binder alt sammen. Deg. Som vår klient og oppdragsgiver er det din interesse vi er oppmerksom på. Vi gjør dette ved å ta på oss mye mer enn bare enkel parkeringsforvaltning. Våre analytikere, våre kommersielle team, markedsføringseksperter, IT avdeling, har konstant i tankene hva sluttkundene ønsker og har behov for, slik at vi leverer på dette.

 

Fordi vi ikke er inne på eiersiden er vi aldri i konflikt med oppdragsgiveren. Du er vårt fokus, din interesse er vår interesse.

 

Vi drifter ikke bare parkeringen

Vår service er annerledes. APCOA leverer mer enn bare ren parkeringsdrift. VI forvalter også kostnader og inntekter. Vi leverer salg- og markedsføring. Vi oppmuntrer interessegrupper i parkeringsområdets nærområde til samarbeid, dersom vi sammen kan ha fordeler av det. Vi forvalter software og hardwaresystemer for flåtestyring i for eksempel vårt Taxi Management produkt, eller Skiltgjenkjenningssystemer (ANPR). Vi designer ny teknologi for å forbedre alle aspekter innen parkering, også skreddersøm for ditt anlegg som løser akkurat dine utfordringer. 

 

Vi består av mennesker

APCOA er bygget på ekspertise og innovasjon. Våre medarbeidere har erfaringen, kunnskapen og kreativiteten til å kontinuerlig utvide ideen om hva et parkeringsselskap jobber med. Den lokale kunnskapen er hjertet av vårt tjenestetilbud. Deres ekspertise former pakken vi tilbyr og de teknologiske fremskrittene vi gjennomfører. Ærlig ot respektfull interaksjon mellom hverandre er vår førsteprioritet. Det er slik vi behandler våre medarbeidere og våre partnere.

Senior Management

Bert Pijls Interim CEO, Group
Rune Feltman MD, Nordics
Jan Arve Kaldheim MD, Nor
Christoffer Dybdahl Finance Director, Nor
Carl-Erik Martinsen Operations Director, Nor
New postion Commercial Director, Nor
Christina Placht Head of Marketing, Nor
Magnus Bae Head of Development, Nor
Gunnar Tollefsrud HR Manager, Nor