Vi arbeider med parkeringsforvaltning.

Og det er våre medarbeidere som gjør jobben.

Vi investerer i de riktige menneskene og legger til opplæring og bistand til utvikling. Slik optimaliserer vi deres kunnskap og erfaring som igjen hjelper APCOA å levere høykvalitetstjenester til våre klienter. 

Det handler om lidenskap og dedikasjon. Det er noe vår arbeidskultur innebærer helt fra starten og vi lever etter dette i alle aspekter i vårt virke. 

 

Læring og utvikling

APCOAs medarbeidere er godt opplært og motivert. Våre kursprogram sikrer dette.

Fra rekrutteringsfasen og interne/eksterne kursprogram til sertifiserte standarder, søker vi at alle våre medarbeidere når både egne og bedriftens målsettinger. 

Vi er stolte av å kunne si at APCOA har et opplæringsnivå som skiller seg ut. 

  

Karriere i APCOA

APCOA har en svært flat struktur. Ledelsen karakteriseres av åpenhet, ærlighet og samarbeidsvilje. Åpne sinn og forbedringsforslag er alltid velkommen og blir realisert hvis mulig. 

Personlig utvikling av evner og prestasjoner er et krav til alle våre medarbeidere. Vi har store fordeler av våre medarbeideres kvalifikasjoner of effektivitet. Enhver deltager i vårt team bidrar til selskapets suksess med sin innsats. Vi tenker og handler mot kontinuerlig forbedring og innovasjoner og vi liker å løse vanskelige utfordringer.

 

Ledige stillinger

Ved å klikke på knappen nedenfor kan du lese mer og se om vi akkurat nå tilbyr ledige stillinger i APCOA Norway. 

Ledige stillinger