Summen av ekspertise

Kompetansen fra Europas nummer 1 innen parkering samt 40 års erfaring fra et komplekst marked utgjør summen av ekspertise. 

Vårt Car Park Management System (CPMS) er bygget av APCOA Parking. Systemet benytter blant annet avansert ANPR teknologi (Automatic Number Plate Recognition) og kameraer til å starte og stoppe parkering. 

Bilistene kan betale for parkeringen på betalingsautomaten (ved å taste inn kjøretøyets nummerskilt). Det er også mulig å betale med mobilen. Da kan man gjennomføre betalingen sin inntil 48 timer etter utkjøring, med eller uten en profil i løsningen. Med profil kan man bli automatisk belastet. Man kan også droppe betalingen der og da. Ved å droppe betalingen vil bilisten kunne etterbetale på web. Hvis ingen betaling er registrert på bilisten vil det tilslutt bli sendt en faktura på parkeringsbeløpet. 

Videoen ovenfor viser en illustrert kundereise med vårt ANPR system. Her kan du også lese mer om ANPR. 

 

Vi vet hva som er viktig

Når det største parkeringsselskapet i Europa lager sitt eget Car Park Management System vet du at det vil bli gjennomført på en profesjonell måte og av en troverdig partner. Vår erfaring og iverksettelse er vårt største suksesskriterium. 

Universet til vår ANPR løsning inneholder hele verdikjeden fra registreringen av parkeringens start og stopp, til avanserte pris- og produktkalkulasjoner og ulike segmenter av parkerende kunder. 

 

Bruksområder for ANPR

ANPR kan benyttes både som et Car Park Management System som starter og stopper parkering, men det kan også bli benyttet for kontroll og håndheving

Uansett hva slags mål du har med ANPR, vet vi hvordan det utnyttes på den mest optimale måten. 

Selvsagt er all bruk APCOA gjennomfører av ANPR innenfor Norsk lovgivning.