Parkering i Trondheim, APCOA Parking 

Trenger du parkering i Trondheim, har APCOA Parking alternativer for deg. Som det ledende Europeiske parkeringsselskapet tilbyr APCOA innovativ, pålitelig og sikker parkering, både i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Se oversikt over parkering i Trondheim nedenfor. 

Parkering i Trondheim

APCOA Parking tilbyr parkering i Trondheim. Vi tilbyr både leie av parkering og korttidsparkering i næheten av sentrum og med kort avstand til det meste. 

Trondheim by er en kjent by i Norge, spesielt for Nidarosdomen, Erkebispegården, studentlivet og masse mer. Trondheim ble tidligere kalt Nidaros og Trondhjem. Byen er en bykommune i Trøndelag og er den tredje mest folkerike kommunen i Norge. Nidelva er også et kjent turistmål og noe som må oppleves av besøkende.

Nidarosdomen er Norges nasjonalhelligdom, reist over Olav den Helliges grav. Kirken er hovedsakelig i gotisk stil, men de eldste delene er i romansk stil. Kirken stod ferdig på ca.1300 tallet. Trondheims karakteristiske preg er de såkalte Bryggene du ser ved havna/vannet i rødt, gult, hvitt og grønt. Et vakkert syn som må oppleves for besøkende. I tillegg til å være kjent for å være en vakker by, så er også Trondheim et knutepunkt for jernbanen i Norge. Her møtes Dovrebanen sørfra med Meråkerbanen og Nordlandsbanen nordover. 

Benytt APCOA sine parkeringsplasser og parker i nærheten av severdighetene som Trondheim har å by på.