Mobilparkering_910xXpx.jpg

Mobilparkering for ANPR

Et av betalingsalternativene på parkeringsanlegg som bruker skiltgjenkjenning (ANPR) er appen Mobilparkering.

Med appen blir parkeringsopplevelsen helt sømløs og berøringsfri. Du trenger ikke gå til betalingsautomaten, trekke billett, gå tilbake til bilen og legge biletten i ruten.

Slik vil parkeringen foregå dersom du har registrert deg i appen med nummerskiltet på bilen(e) du bruker: 

  • Du kjører inn på ANPR-parkeringsanlegget og finner en ledig plass
  • Du går fra bilen og gjør det du egentlig skal
  • Du kommer tilbake til bilen og reiser fra stedet

Ingen billett, ingen betaling på automat, ingen parkeringsbot. Nøyaktig benyttet parkeringstid blir automatisk belastet kortet du har registrert i appen i tilknytning til din(e) kjøretøy(er). Du betaler ikke for mye eller ikke for lite. Du vil ikke få parkeringsbot på grunn av manglende betaling. 

Hvordan komme i gang?

Last ned appen fra App Store eller Google Play. Registrer en profil med de detaljer det er behov for. Dette inkluderer betalingskort og skiltnummer til et eller flere kjøretøy. Du kan justere på profilen når du ønsker. Appen fungerer som en fjernkontroll for parkeringen. 

Husk å tillate at appen sender push-meldinger til deg og at den vet din lokasjon. Hvis disse ikke er satt, vil ikke appen fungere som tenkt og du vil ikke kunne motta påminnelser og viktige beskjeder. 

Det koster ingenting å bruke appen (altså ingen påslag eller medlemsavgift - du betaler kun for den parkeringstiden du bruker).

Den første siden man møter i appen er et kart over alle tilgjengelige parkeringsområder med skiltgjenkjenning. Appen kan benyttes på alle disse områdene. 

Du kan lese mer om ANPR her, i videoen kan du blant annet se hvordan det vil fungere med appen i praksis. 


MobilparkeringApp1_iPhone2.png

Hvorfor laste ned?

  • Raskere og enklere parkeringskjøp
  • Kvittering og parkeringshistorikk 
  • Administrer din brukerprofil