Lei parkeringsplass

Parkerer du ofte samme sted, så lønner det seg å leie en fast plass. I vinduet under kan du finne parkeringsområder hvor du kan leie plasser. Hvis du ikke finner P-området hvor du ønsker å leie plass eller hvis det er et P-området med skiltgjenkjenning ta kontakt med oss på salg@apcoa.no

Mer om å leie parkering på nett

Hvis du ikke finner parkeringsområdet du er ute etter i portalen når du søker, eller det ikke kommer opp noen parkeringalternativer der, ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Du finner kontaktinformasjon lenger ned på denne siden.

 

Avhengig av parkeringsanlegg og tilgjengelighet tilbys ulike løsninger: 

  • Løpende: Avtalen er løpende som et abonnement inntil du ønsker å si den opp. Vi tilbyr for eksempel 1 måned løpende eller 3 måneder løpende. 
  • Ikke løpende: Når perioden man har kjøpt er over, må man selv fornye sesongkortet. 
  • Kupongkode: Hvis du har en kupongkode huker du av for dette og legger inn koden. I feltet for steder og anlegg vil du velge mellom de løsningene som gjelder for koden du har. I vår FAQ kan du se hvordan den brukes. 

 

Fordeler med å leie parkering på nett

  • Ved første gangs kjøp registrerer man nødvendig informasjon i portalen og betaler parkeringen direkte.
  • Løpende abonnementer blir automatisk trukket månedlig og slipper faktura og fakturagebyr.
  • Bilens nummerskilt fungerer som "parkeringsbevis". Ingen plastkort eller parkeringsbillett nødvendig.
  • Når man leier parkering har man alltid tilgang til området og kan kjøre inn og ut så mye man ønsker i perioden man har kjøpt for.
  • Med brukernavn og passord kan man logge inn på profilen og endre eller legge til nummerskilt og administrere parkeringen sin slik man har behov for.

 

Er parkeringsbeviset ditt et plastkort?

En rekke av de som leier parkering av oss har parkeringsbevis i form av et plastkort. Dette kortet må legges i frontruten på bilen slik at kontrollørene våre gjenkjenner rettigheten til å parkere på stedet, eller presenteres i bommen som et nøkkelkort. I tiden fremover vil mange med slike plastkort motta informasjon om hvordan de kan bytte over til den digitale løsningen som vil være mer praktisk i bruk. Se nedenfor for link til ofte stilte spørsmål (FAQ) og kontakt oss informasjon for å finne ut mer. 

 

Kontakt oss

Dersom du har behov for hjelp eller ønsker litt mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss. Du kan snakke med vårt døgnåpne Kundesenter eller vår avdeling for leie av parkering.

Kontaktinformasjon finner du her.

Vi har også samlet noen ofte stilte spørsmål i forbindelse med leie av parkering som du kan titte igjennom. Kanskje du finner svar på ditt spørsmål. Ofte stilte spørsmål (FAQ) finner du her