Parkering på Lillehammer, APCOA Parking 

Trenger du parkering på Lillehammer, har APCOA Parking alternativer for deg. Som det ledende Europeiske parkeringsselskapet tilbyr APCOA innovativ, pålitelig og sikker parkering, både i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Se oversikt over parkering på Lillehammer nedenfor. 

Parkering på Lillehammer 

APCOA driver et stort antall parkeringsplasser på Lillehammer. Hvor du enn har tenkt deg i denne vakre byen med sine trehus og utsikt mot sjø og fjell, finnes det en APCOA-parkeringsplass som ligger beleilig til for deg. 

Lillehammer er mest berømt for OL-anleggene, som er lett tilgjengelige fra en rekke APCOA-parkeringsplasser. OL-anleggene fra 1994 ble restaurert og utbygd i forbindelse med ungdoms-OL i 2016, og kombinerer innendørsanlegg med Lillehammers praktfulle utendørs sportsarenaer. Disse inkluderer spektakulære Hafjell Alpinsenter, Vinterpark Halfpipe og den vakre skøytehallen på Hamar, det såkalte Vikingskipet. Lysgårdsbakkene hoppanlegg er også en OL-arena, og ligger to minutters gange fra vår parkeringsplass i Lysegårdsbakkene. 

Hvis du ikke vil nøye deg med å se på arenaene og vil boltre deg i snøen selv, kan du ta turen 20 km ut av Lillehammer til Sjusjøen. Dette skistedet i Ringsaker kommune byr på skiløyper omgitt av skoger og fjell. Hvis det er fart og spenning på isen du er ute etter, bør du få med deg en ishockeykamp med lokallaget Lillehammer IK i Kristins Hall.

Norges Olympiske Museum og Maihaugen friluftsmuseum kan begge nås fra vår parkeringsplass på Maihaugen. Utforsk den spennende OL-historien, fra konkurransene i antikkens Hellas til moderne tid. På Maihaugen kan du vandre blant omhyggelig gjenreiste bygninger fra middelalderen til moderne tid, inkludert Garmo kirke, som opprinnelig ble bygget på 1100-tallet. 

Lillehammer Kunstmuseum ligger to minutters gange fra vår parkeringsplass i Storgata 70. Museet har tre faste utstillinger av verker som spenner fra 1800-tallet frem til vår tid, og regnes som en av Norges viktigste kulturelle arenaer.