Parkering på Stavanger Lufthavn

La oss ta vare på bilen, slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen!

APCOA er den offisielle flyplassparkeringen hos Avinor og har et stort utvalg av parkeringsplasser for deg å velge mellom. Uansett om du vil stå i nærheten av inngangen eller på en rimeligere plass litt lenger unna, finner du de beste parkeringsmulighetene for en stressfri start på reisen hos oss.

Bestill på forhånd – Legg igjen bekymringene hjemme.

 


APCOA FLOW - vår enkleste betalingsmulighet

Våre parkeringsområder på Stavanger Lufthavn har automatisk skiltgjenkjenning, som starter og stopper automatisk når du kjører inn og ut.

Følgende produkter og tjenester er tilgjengelig på disse områdene:

  • Parkering med gyldig mobilapp, med eller uten autotrekk. Last ned appen APCOA FLOW i Appstore eller Google Play. Registrer en profil og velg "autotrekk" i appen, så trekkes betalingen automatisk hver gang uten at du trenger å gjøre noe. Nyhet! Enkel registrering og betaling med Vipps. 
  • Parkering med betaling på automat rett før avreise
  • Parkering med betaling på nett, flow.apcoa.no, innen 48 timer etter utkjøring
  • Parkering med "Park & Go". Ved å benytte dette produktet trenger du ikke foreta deg noe på stedet. kjør inn, parker og kjør ut. Du mottar faktura i etterkant. Produktet har en fastpris + gjeldende takst/pris på området.

For brukere som ikke kan laste ned appen i norske Appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.
 

 


Er du ansatt, kontraktsparkering, taxi, varelevering, buss, leiebil, osv., må kontakte oss for å iverksette avtalen
din. Ta kontakt med oss på den kontaktinformasjonen du har mottatt.