Parkering på Torp Sandefjord Lufthavn

Torp Sandefjord Lufthavn tilbyr flere ulike parkeringsområder avhengig av den reisendes behov. 

Sjekk ut mer på lufthavnens egne sider: Torp Sandefjord Lufthavn

Parkeringen på Torp Sandefjord Lufthavn er driftet av APCOA. 

 

  • Flyplassen er lett tilgjengelig fra E18 som går fra Oslo gjennom Vestfold til Kristiansand. Avkjøring ved Fokserød, nord for Sandefjord. 
  • Riksvei 32/35 går fra Sande til E18 nord for Torp. 
  • Fra Kongsberg kan du kjøre riksvei 40 ved Hvittingfoss og følge riksvei 32/35. 
  • Når du kjører av E18 ved Fokserød er det ca. 2 km igjen. Avkjøring og vei er godt skiltet. 

 

 

Parkering med skiltgjenkjenning på Torp Sandefjord Lufthavn

Torp Sandefjord Lufthavn har parkeringssystem med automatisk skiltgjenkjenning. Dette gjelder for både korttidsparkeringen og langstidsparkeringen. 

Skiltgjenkjenning

Med skiltgjenkjenning starter og stopper parkeringen automatisk ved inn- og utkjøring. Du trenger ikke fysisk billett når du parkerer og du får ikke kontrollsanksjon ("bot") for manglende betaling. Husk likevel å overholde skilter og regler for reservert parkering, som f.eks. parkering for bevegelseshemmede.

Følgende produkter og tjenester er tilgjengelig på lufthavnen sine områder:

  • Parkering med gyldig mobilapp, med eller uten autotrekk. Last ned appen APCOA FLOW i Appstore eller Google Play. Registrer en profil og velg "autotrekk" i appen, så trekkes betalingen automatisk hver gang uten at du trenger å gjøre noe. Nyhet! Enkel registrering og betaling med Vipps.
  • Parkering med betaling på automat rett før avreise
  • Parkering med betaling på nett, flow.apcoa.no, innen 48 timer etter utkjøring
  • Parkering med "Park & Go". Ved å benytte dette produktet trenger du ikke foreta deg noe på stedet. kjør inn, parker og kjør ut. Du mottar faktura i etterkant. Produktet har en fastpris + gjeldende takst/pris på området.

For brukere som ikke kan laste ned appen i norske Appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.

Det behøves ingen betaling hvis innkjøring og utkjøring utgjør noen få minutter. Se skilter på stedet for fri gjennomkjøringstid. Merk at dersom du oppholder deg lenger på området enn gjennomkjøringstiden vil du bli belastet fra tidspunktet du kom (gjennomkjøringstiden trekkes ikke fra).

Ansatte og kontraktsparkering: Hvis du er ansatt, kontraktsparkerende, taxi, varelevering, buss, leiebil, osv. er du allerede blitt bedt om å kontakte oss for å iverksette avtalen din. Konsekvensen av å ikke hviteliste kjøretøy som avtalt er at man må betale for parkeringen på vanlig måte. Parkeringssystemet kjenner igjen skiltnummeret og vil ikke forstå at det er du som benytter parkeringen hvis du bruker andre kjøretøy enn de du har i systemet. Ta kontakt med oss på den kontaktinformasjonen du har mottatt, eller kontakt vårt kundesenter ved flere spørsmål.

Mobilbetaling og skiltgjenkjenning

På lufthavner driftet av APCOA med skiltgjenkjenning kan du enkelt betale med appen Apcoa Flow eller på nett. Last ned Apcoa Flow i App Store eller Google Play