Parkering i Stavanger, APCOA Parking 

Trenger du parkering i Stavanger, har APCOA Parking alternativer for deg. Som det ledende Europeiske parkeringsselskapet tilbyr APCOA innovativ, pålitelig og sikker parkering, både i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Se oversikt over parkering i Stavanger nedenfor. 

Parkering i Stavanger

APCOA Parking tilbyr parkering i Stavanger, både leie av parkering og korttidsparkering. 

Stavanger er en by og kommune i Rogaland fylke som ligger sørvest i Norge. Stavanger er Norges fjerde største bykommune og blir regnet som det administrerende, økonomiske og kulturelle senteret i fylket. Stavanger er også en residensby for flere aktører og insitusjoner innen kultur, finans, helse, forsikring og utdanning. 

Kjente turistattraksjoner og severdighet i Stavanger er blant annet Preikestolen, Norsk Oljemuseum, Stavanger domkirke, Lysefjord og masse mer. Preikestolen er et fjellplatå som mange benytter som et turistmål. Her er det både turgåing, klatering og camping som gjelder. Norsk Oljemuseum åpnet i 1999 og har siden den gang har Stavanger sitt omdømme som "oljebyen" bare økt.  

Om du vil parkere i sentrum i nærheten av det meste eller andre steder, kan APCOA Parking tilby deg parkering. Besøk og opplev Stavanger by!