Vi leverer fremtidens mobilitet & teknologi

Gjennom 40 år har APCOA opparbeidet seg et omdømme som en pålitelig partner for eiendomsbesittere som søker effektive og sikre systemer for å drifte sine parkeringsområder. Vi forvalter nå +1200 slike områder over hele Norge og har en dyp forståelse for de ulike utfordringene våre oppdragsgivere står overfor, enten det gjelder å optimalisere driften av kjøpesentre, flyplasser, sykehus, fornøyelsesparker, garasjeanlegg - eller kontorbygg.

Hvert parkeringsområde er unikt, og vi er stolte av å tilby et dedikert team av fagfolk her i Norge som jobber tett med deg for å utvikle skreddersydde løsninger som samsvarer med dine spesifikke behov og målsetninger.


Hva vi tilbyr

Vi er et full-service teknologiselskap med passion for parkering og mobilitetstjenester. vi server fra store, krevende og komplekse oppdragivere til enklere oppdrag tilpasset din eiendom.

Automatisk skiltgjenkjenning (ANPR) har revolusjonert parkeringsindustrien i Norge. Skiltgjenkjenning har åpnet dører til nye segmenter og inntektskilder for parkeringseiendom man før ikke trodde var mulig. Kjernen i vårt tilbud er vår markedsledende og prisvinnende egenutviklede teknologi med avanserte AI funksjoner. Den omfatter blant annet automatisk skiltgjenkjenning, sømløse betalingssystemer og brukervennlig parkeringsveiledning. Dine besøkende kan enkelt administrere parkeringen sin gjennom vår egenutviklede app, APCOA FLOW, som nå er i bruk av over 1,1 millioner nordmenn. Teknologien gjør det også mulig å tilby deg verdifulle data om kundene dine.Kundereisen står svært sentralt for oss. Med teknologi legges det til rette for en smidigere og sømløs parkeringsopplevelse for alle brukergrupper. Frihetsfølelsen ved at man kan parkere og kjøre uten å måtte foreta seg noe ved ankomst eller avreise, samt det faktum at den allerede betalende kunden slipper irritasjon ved å oppdage en kontrollsanksjon i ruten ved avreise, løfter kundeopplevelsen og lojaliteten (gjenkjøp).

Hvis parkerende gjester har lastet ned parkeringsappen APCOA FLOW, og huket av for automatisk belastning av bankkort, oppnår de den enkleste og beste kundereisen. En ny kundereise som også er tilgjengelig i appen er betaling via Vipps. Som det første selskapet i bransjen tar vi i bruk en ny funksjonalitet fra Vipps for å gjennomføre gjentakende betalinger.  Det gjør betaling smidig og enkelt.

Som gode forvaltere ser vi til at parkeringsområdene dine ikke bare driftes, men også videreutvikles for å møte nye og / eller endrede behov hos brukerne. Blant annet satser vi på Elbil-lading for å respondere på den økende etterspørselen og veksten i den norske elbil-parken. Gjennom våre mobilitetsløsninger tilbyr vi også bildeling, for å fremme bærekraftige transportalternativer, og vi kan tilby ulike tjenester som pakkebokser, concierge tjenester via Riis Bilglass eller dispensere med spylevæske, slik at dine gjester kan fylle tanken mens de står parkert og dermed bidra til mindre plastbruk.


Hvorfor velge APCOA?

Vi er 140 dyktige og dedikerte medarbeidere i Norge med passion for parkering. Vi mener at de beste kundeopplevelser skapes gjennom bærekraftige og innovative løsninger i kombinasjon med høy kompetanse, lokal kunnskap og tilstedeværelse fra operatør.

Vi ønsker å vise at vi er det selskapet som har løsninger som sørger for en smidig og sømløs parkeringsopplevelse både for sluttbruker, for ansatte og øvrige brukergrupper. Vi mener vi har de beste løsningene på markedet i dag, samtidig som vi gjennom kontinuerlig utvikling klarer å skape de beste løsningene også for fremtiden. Allerede nå kan vi presentere løsninger der kombinasjonen av ANPR teknologi med avanserte algoritmer og bruk av kunstig intelligens (AI), APCOA FLOW og dynamisk kapasitetsstyring vil sørge for bedre utnyttelse av dine arealene og gi merinntekter.

Med oss som din samarbeidspartner, får du tilgang til en omfattende og profesjonell tjeneste som sikrer optimal drift av parkeringsområdene dine, uansett kompleksitet og behov. Vår ekspertise og teknologi er det som skiller oss fra andre, og vi ser frem til å hjelpe deg med å maksimere verdien av din eiendom.