Parkering på Bergen Lufthavn

La oss ta vare på bilen, slik at du kan konsentrere deg om å nyte turen!

APCOA er den offisielle flyplassparkeringen hos Avinor og har et stort utvalg av parkeringsplasser for deg å velge mellom. Uansett om du vil stå i nærheten av inngangen eller på en rimeligere plass litt lenger unna, finner du de beste parkeringsmulighetene for en stressfri start på reisen hos oss.

Bestill på forhånd – Legg igjen bekymringene hjemme.


APCOA FLOW - vår enkleste betalingsmulighet

Våre parkeringsområder på Bergen Lufthavn har skiltgjenkjenning, som starter og stopper automatisk når du kjører inn og ut.

Følgende produkter og tjenester er tilgjengelig på disse områdene:

  • Parkering med gyldig mobilapp, med eller uten autotrekk. Last ned appen APCOA FLOW i Appstore eller Google Play. Registrer en profil og velg "autotrekk" i appen, så trekkes betalingen automatisk hver gang uten at du trenger å gjøre noe. Nyhet! Enkel registrering og betaling med Vipps. 
  • Parkering med betaling på automat rett før avreise
  • Parkering med betaling på nett, flow.apcoa.no, innen 48 timer etter utkjøring
  • Parkering med "Park & Go". Ved å benytte dette produktet trenger du ikke foreta deg noe på stedet. kjør inn, parker og kjør ut. Du mottar faktura i etterkant. Produktet har en fastpris + gjeldende takst/pris på området.

For brukere som ikke kan laste ned appen i norske Appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.
 


Er du ansatt, kontraktsparkering, taxi, varelevering, buss, leiebil, osv., må kontakte oss for å iverksette avtalen
din. Ta kontakt med oss på den kontaktinformasjonen du har mottatt.