P-hus Mølla P-hus, nedre plan

Contact

Sannergata
, 0570 Oslo

Åpningstid

Man - Søn
Alltid åpent

Beskrivelse

Leieparkering i Mølla P-hus, Grünerløkka, Oslo

Leie parkering i Mølla P-hus

Hvis du trenger å parkere ofte i området rundt Mølla og Grünerløkka, vil det være lønnsomt å leie parkering hos oss. Dette vil gi deg ubegrenset tilgang til parkeringsområdet i perioden du leier for. Skiltnummeret på bilen vil være parkeringsbeviset ditt.

 

I dag er all leieparkering plassert i nedre plan av Mølla P-hus. Her er det portåpning som gjør at bilen er trygt plassert inne på området.

 

For å leie parkering i Mølla P-hus trykker du deg enkelt inn på linken: www.apcoa.no/leie-parkering/leie-parkering/. Her søker du opp Mølla P-hus og bestemmer hvor lenge du ønsker å leie en parkeringsplass. 

Portåpning 

I nedre plan er det installert portåpning, Porten åpnes automatisk når du kjører mot porten og du kan finne frem til din leide parkeringsplass. Om du kommer gående for å hente bilen taster du inn registreringsnummeret ditt på skjermen for å åpne porten inn til parkeringshuset. 

Korttidsparkering

Korttidsparkeringen for Mølla P-hus befinner seg i øvre plan av p-huset, her er det automatisk skiltgjenkjenning ved innkjøring og utkjøring. For mer informasjon angående korttidsparkering se egen side for Mølla P-hus.

 

 

Parkering i nærheten

Mølla P-hus

Alltid åpent, P-hus

Sagveien 21

Alltid åpent, P-hus

Iladalen studenthus

Alltid åpent, Utendørs