APCOAs kundevennlige parkeringsteknologi vinner Innovasjonsprisen fra European Parking Association (EPA)

/om-apcoa/presse-nyheter/siste-nyheter/artikler/apcoas-kundevennlige-parkeringsteknologi-vinner-innovasjonsprisen-fra-european-parking-association-epa-1/

APCOA PARKING har vunnet den prestisjetunge prisen fra European Parking Award (EPA) for utrulling av vårt ANPR baserte parkeringssystem i Norge. Systemet gir en sømløs kundereise gjennom den innovative APCOA FLOW-appen. Førsteplass i kategorien "Innovative løsninger innen parkering" er tildelt APCOA under den 19. EPA-kongressen i Malaga, Spania.

 

EPA er blitt opprettet av European Parking Association som en pris for nye innovative og gode parkeringsløsninger. EPA Awards «Parkeringsbransjens Oscar seremoni» setter standarder, demonstrere den høye kvaliteten på parkeringssystemer og -tjenester i bransjen og for å oppmuntre til gode tjenester i hele Europa.

 

Skiltgjenkjenningsteknologi fra APCOA PARKING Norge

I dag tilbyr APCOA FLOW den mest sofistikerte parkeringsappen og lojalitetsprogrammet i markedet, inkludert integrering av ansatte og samarbeidspartnere. I april 2017 startet APCOA PARKING Norge en av de største utrullingene for automatisk skiltgjenkjennings baserte parkeringsstyringssystemer i Europa. Siden da har systemet blitt implementert på over 130 parkeringsområder over hele Norge, inkludert 33 lufthavner.

 

Det nye systemet ble først og fremst introdusert for å tilby kundene en raskere og enklere parkering, men også for å redusere investeringer i dyre bomanlegg og for å optimalisere inntektene for våre oppdragsgivere. Systemet passer spesielt godt der hvor det er stort fokus på gode kundeopplevelser og ingen bøter. I tillegg ser vi på det som en langsiktig investering for å tilpasse parkeringsområdene for autonome kjøretøy.

 

Sømløs kundereise med skiltgjenkjenning og APCOA FLOW app

For å utnytte systemet til det fulle laster kundene ned APCOA FLOW-appen, registrerer en brukerprofil og huker av for automatisk trekk. Appen kan navigere deg til valgt APCOA-parkering. Kunden kjører sømløst inn på parkeringen uten å stoppe ved en bom eller trekke billett. Kameraer i innkjøringen registrerer bilskiltet og parkeringen startes. Når du forlater parkeringen, registrerer systemet igjen bilskiltet, og parkeringen avsluttes og betaling skjer automatisk. Hvis det skulle oppstå spørsmål er et kundesenter tilgjengelig 24/7 365 dager i året.

 

 «Å fjerne bomsystemer, betalingsautomater så vel som trafikkøyer og introdusere nye betalingsmetoder har forbedret brukeropplevelsen betydelig. Kundene drar fordel av en konstant trafikkflyt og en billettløs inn- og utkjøring samt automatisk betaling. Ingen trenger lenger å kaste bort tid i kø foran bommen eller ved betalingsautomaten,» sier Rune Feltman, administrerende direktør i APCOA PARKING Norge.

 

Alternative betalingsmetoder er tilgjengelig

Du kan også betale opptil 48 timer etter utkjøring i app eller på www.apcoa.no. Du som parkerende kan selvfølgelig fortsatt benytte betalingsautomaten på stedet for å betale for parkeringen. Hvis du ikke benytter deg av noen av betalingsalternativene vil bilens eier motta en faktura i posten.

 

Om APCOA

APCOA PARKING Norway AS er en del av Europas største parkeringsselskap. Vi forvalter 1200 parkeringsområder i hele landet. Produktene våre skreddersys til den enkelte kunde og vi har erfaring og kunnskap innenfor alle sektorer (lufthavn, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, on-street og off-street).  Med vår forretningsmodell er vi den pålitelige partneren som maksimerer verdien for private og offentlige eiendomseiere.

 

Via vår digitale plattform APCOA FLOW kobler vi parkeringshus- og områder med kunder, partnere og deres kjøretøy. Basert på denne teknologien, forvandler vi våre parkeringsplasser til mobilitets hub, og tilbyr innovative tjenester som muliggjør en mer praktisk hverdag. Dette har også fordeler for miljøet: med våre digitale tjenester og vårt intelligente Traffic Management System, bidrar vi aktivt til reduksjon av utslipp i byer ved å redusere trafikkvolumet for de som søker etter parkering. Ved å koble sammen parkering og mobilitet, er APCOA posisjonert for å bli en integrert del av Smarte byer. We Connect Parking and Mobility.

www.apcoa.no

Tilbake