Gratulerer Byporten!

/om-apcoa/presse-nyheter/siste-nyheter/artikler/gratulerer-byporten-1/

Gratulerer til Byporten med ANPR lansering!

Hvis du går på Google maps og søker etter "Oslo sentrum", er det store muligheter for at pin'en havner rett ved Byporten. Byporten P-hus er et populært parkeringsområde lokalisert midt i sentrum, rett i nærheten av kontorer, kjøpesenter, hotell og alle de andre fasilitetetene man vanligvis finner i bysentrum. På Byporten P-hus har vi nå lansert et komplekst ANPR anlegg (Automatisk Nummerskilt Gjenkjenning), som leverer både korttids-, kontrakts-, ansatte- og hotellparkering. 

 

Korttidsparkering

Den optimale måten for korttidskunden er å slippe å hente billett og legge i ruten, og heller kjøre direkte inn og parkere, forlate bilen og betale rett før utkjøring. Eller ikke betale, som mange av dem antagelig foretrekker. Begge er mulig på Byporten nå. 

Systemet vårt vet når kunden kjørte inn på parkeringsområdet. Derfor behøver man ikke besøke betalingsautomaten før rett før avreise. Med mindre man har lastet ned og registrert seg i appen vår, selvsagt. Da vil alt skje automatisk. 

Hvis kunden glemmer å betale, "glemmer å betale" (i gåseøyne av en grunn), eller ganske enkelt overtrekker kortet ved kjøp av 5 par designerbukser på shoppingsenteret, kan han gjennomføre en etterbetaling på nettsidene. Alternativt kan han også vente til en faktura mottas. Man kan altså ikke få kontrollsaksjon på grunn av manglende betaling på Byporten (men man må fortsatt overholde reglene i forhold til reserverte plasser for f.eks. bevegelseshemmede). 

 

Integrert løsning for Hotellgjester

Byporten er tilknyttet et hotell. Ved ankomst betaler hotellgjesten for parkeringen i hotellresepsjonen. Da hvitelistes gjesten i vårt system i perioden. Hun kan kjøre ut og inn så mange ganger hun ønsker under oppholdet. 

 

Integrert kontraktsparkering

Kontraktsparkering og ansatteparkering tillater de som parkerer ofte på Byporten å hviteliste kjøretøyene sine i systemet vårt. Disse kundene vil oppleve en helt sømløs og berøringsfri parkering. De kan kjøre inn og ut av anlegget så ofte de ønsker og bli automatisk trukket fra konto med avtalt beløp. Kontraktene inngås på våre nettsider. 

 

Med vårt ANPR system er alle kundekategorier ivaretatt på Byporten!

Tilbake