Parkering i Asker, APCOA Parking 

Trenger du parkering i Asker, har APCOA Parking alternativer for deg. Som det ledende Europeiske parkeringsselskapet tilbyr APCOA innovativ, pålitelig og sikker parkering, både i parkeringshus og på ordinære parkeringsplasser. Se oversikt over parkering i Asker nedenfor. 

Parkering i Asker

APCOA har flere paringsmuligheter i Asker-området. Som en del av det bredere distriktet Akershus, som også inneholder Oslo, tilbyr Asker tilgang til et fantastisk tverrsnitt av det norske landskapet. Her finner du alt fra kystområder, interiør og shopping, til fjell. Semvannet, en innsjø i Asker kommune, ble valgt som "tusenårsplassen" for sin flotte naturlige skjønnhet. 

Askerslandsbystil tiltrekker noen av Norges mest kjente beboere. I tillegg til å være kjent for den Norske Kongefamilien, er også Asker et hjem for mange kjente skuespillere, forfattere og malere. Du kan se noen lokale kunstverk på "Det gule huset" i Asker, som ligger ca.15 minutter unna noen av APCOAs parkeringsområder. 

Besøk Asker for tilgang til kysten, tilgang til utendørssport og en mer avslappet livsstil. Enten du kommer til Asker for å gå tur, gå på ski, se på kunst, stranden eller hva det måtte være, finner du en APCOA parkeringsplass i nærheten.