APCOA PARKING Norway har kjøpt Security Park / Profectum

/om-apcoa/presse-nyheter/siste-nyheter/artikler/apcoaparkingnorwayharkjptsecurityparkprofectum-1/

APCOA Parking har gjennomført et vellykket oppkjøp av parkeringsselskapet Security Park/ Profectum. Selskapet har utviklet avanserte parkeringsløsninger, inkludert egen ANPR-teknologi. APCOA på sin side har vunnet europeisk innovasjonspris for sin app- og parkeringsteknologi. Selskapene har sammenfallende fremtidsplaner og vekstambisjoner, og oppkjøpet fører til at vi i fellesskap kan levere markedets beste og mest innovative parkeringsløsninger.

- Vi er veldig fornøyde med at det er APCOA som kjøper Security Park/ Profectum. Det er et solid selskap som er i førersetet for utvikling av sømløse kundereiser og har etablerte parkeringskonsepter i alle sektorer. Vi har stor tillit til at vi sammen vil videreutvikle de gode kundeforholdene vi har opparbeidet oss, sier Vegard Lunde, administrerende direktør i Security Park.

– Videre, er vi glade for at våre dyktige ansatte kommer inn i en fremtidsrettet virksomhet som både tar godt vare på de ansatte og er opptatt av kompetansebygging og innovasjon, sier Lunde.

Digitalisering og effektivisering gjør at parkering er i endring. Med det beste fra to verdener vil vi kunne bidra til enda bedre kundereiser, samt øke effektiviteten betydelig, med mindre tid i bilene og tilsvarende mer tid på avdelingene. Vi gleder oss til å få flere flinke medarbeidere på APCOA-laget, og sammen se hvordan vi med en felles løsning i enda større grad kan fortsette å levere høy kvalitet og innovativ parkeringsteknologi, sier Rune Feltman administrerende direktør i APCOA.

Tilbake